RÓLUNK

Cégünk az ORTHO PUZZLE moduláris masszázsszőnyeg (ortopéd szőnyeg) megnevezésű gyógyászati segédeszköz kizárólagos hivatalos forgalmazója az EU területén-

Termékünknek köszönhetően abszolút újdonsággal bővül a lúdtalp gyermek-, ill. felnőttkori kezelését és megelőzését szolgáló termékek európai piaca. Az ORTHO PUZZLE gyógyászati segédeszköz a szlovák Állami Gyógyszerellenőrzési Intézet (ŠÚKL) hivatalos engedélyével rendelkezik.  Így ez a gyógyszerészeti segédeszköz környezetbarát, toxinoktól és egyéb káros összetevőktől mentes. Ez a gyógyászati segédeszköz az Ön és gyermekei egészsége szempontjából teljesen biztonságos. Az ORTHO PUZZLE megfelelt az EU által előírt toxikológiai, műszaki és klinikai teszteken.  Célunk, hogy hatékonyan támogassuk a lúdtalp megelőzését gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt. Filozófiánk: biztosítsuk a gyermekek egészségét és a szülők boldogságát!

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az ORTHO PUZZLE márkanév alatt az EU más országaiban, más weboldalakon cégünk termékeitől eltérő termékeket is kínálhatnak.

Az ORTHO PUZZLE masszázsszőnyeg az egyetlen ilyen, hivatalos engedéllyel rendelkező gyógyászati segédeszköz az EU piacán.  Ez azt jelenti, hogy a termék megfelelt az összes szükséges orvosi, toxikológiai és biztonsági teszten.

Más márkák termékei nem rendelkeznek ilyen tanúsítással, visszaélnek cégünk márkanevével.