ORTHO PUZZLE
Az ORTHO PUZZLE ortopéd szőnyegek kirakós játékként összeilleszthető modulokból állnak.
BETEGSÉGEK ÉS MEGELŐZÉSÜK
Az ORTHO PUZZLE ortopéd szőnyegeket a talpak deformációja esetén ajánlott alkalmazni.
Click Here
Milyen egészségügyi előnyökkel jár az ORTHO PUZZLE használata?
A masszázselemek különböző felülete és keménysége biztosítja a lábfej boltozatának egészséges fejlődését. Az eltérő felületű szőnyegelemek növelik a lábfej idegvégződésire gyakorolt nyomást és biztosítják a láb akupresszúráját.
Previous slide
Next slide

Speciális COVID19 módban dolgozunk, maximális védelmi intézkedések alkalmazásával.

Termékünk méregmentes! Figyelemre méltó az egészség és a természet

ORTHO PUZZLE - az első és egyetlen "orvosi eszköz" tanúsítvánnyal rendelkező masszázsszőnyeg az EU piacán!

Nagyon fontos számunkra, hogy termékünk örömet és hasznot hozzon Önnek!

ORTHO PUZZLE - szeretettel készült!

Segítünk az immunrendszer erősítésében!

Egészséget hozunk a gyermekeknek, és boldogságot szülőknek!

Mi vagyunk az egység az EU piacán!

Mi az ORTHO PUZZLE?

Az ORTHO PUZZLE ortopéd szőnyegek kirakós játékként összeilleszthető modulokból állnak.

Az ORTHO PUZZLE moduláris masszázsszőnyeg (ortopéd szőnyeg) elsősorban a láb reflexzónáinak akupresszúrájára, a lúdtalp kezelésére és megelőzésére, a lábak és az alsó végtagok izmainak és inainak megerősítésére alkalmas, valamint biztosítja a puha és kemény felületek váltakozását. Ez a kombináció stimulálja a lábfej összes szükséges receptorát és hozzájárul a lábfej megfelelő boltozatának kialakulásához.  A szőnyeg változatos felületén végzett masszázs hasonló a kézzel végzett masszázsokhoz, de sokkal hatékonyabb és kevesebb időt vesz igénybe.

Ortopéd szőnyegeinkkel nemcsak könnyedén és fáradság nélkül birkózhat meg lúdtalpban szenvedő gyermeke problémáival, hanem magában hordozza a felejthetetlen és szórakoztató játék lehetőségét is.

Miért épp az ORTHO PUZZLE?

Unja már, hogy folyamatosan küzdenie kell gyermeke lúdtalpával és a láb egyéb fejlődési rendellenességeivel?! A megszokott módszerek már nem segítenek vagy túl sok pénzbe kerülnek? Tudjuk, mire van szüksége!

Az ORTHO PUZZLE ortopéd szőnyeg kiváló eszköz a lúdtalp megelőzésére és kezelésére.

Ortopéd szőnyegeinkkel nemcsak könnyedén és fáradság nélkül birkózhat meg lúdtalpban szenvedő gyermeke problémáival, hanem magában hordozza a felejthetetlen és szórakoztató játék lehetőségét is.

Milyen egészségügyi előnyökkel jár az ORTHO PUZZLE használata?

A láb az ember mozgásszervi rendszerének legtávolabbi része és kulcsszerepet játszik a járás kinematikájában, ill. biomechanikájában. A talp felülete reflexogén pontokban gazdag terület. Álláskor és járáskor az ember fogadja a környezetéből származó ingereket, amelyeket a talp proprioreceptorai pontosan és differenciáltan közvetítenek. Így a különféle felületek is hatással vannak a talpra és az egész szervezetre.

  • Az ortopéd (masszázs-)szőnyegek olyan különféle természetes felületeket szimuláló modulok, amelyek kirakós játékként kapcsolódnak egymáshoz.
  • A masszázselemek különböző felülete és keménysége biztosítja a lábfej boltozatának egészséges fejlődését. Az eltérő felületű szőnyegelemek növelik a lábfej idegvégződésire gyakorolt nyomást és biztosítják a láb akupresszúráját.
  • Ez a kombináció stimulálja a lábfej összes szükséges receptorát, ami hozzájárul a lábfej megfelelő boltozatának kialakulásához, valamint a gyermekek helyes testtartásához.

A testmozgás az egészség kulcsa!  Az ORTHO PUZZLE kiválóan alkalmas masszázsszőnyegen végzett tornára! Az ORTHO PUZZLE masszázsszőnyeggel a terápia szórakozássá válik!

Minden egyes csomag tartalmaz egy gyakorlati használati útmutatót.

Play Video