eu

Cégünk az ORTHO PUZZLE moduláris masszázsszőnyeg (ortopéd szőnyeg) megnevezésű gyógyászati segédeszköz kizárólagos hivatalos forgalmazója az EU területén

Originálny produkt

Termékünknek köszönhetően abszolút újdonsággal bővül a lúdtalp gyermek-, ill. felnőttkori kezelését és megelőzését szolgáló termékek európai piaca

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az ORTHO PUZZLE márkanév alatt az EU más országaiban, más weboldalakon cégünk termékeitől eltérő termékeket is kínálhatnak. Az ORTHO PUZZLE masszázsszőnyeg az egyetlen ilyen, hivatalos engedéllyel rendelkező gyógyászati segédeszköz az EU piacán. Ez azt jelenti, hogy a termék megfelelt az összes szükséges orvosi, toxikológiai és biztonsági teszten. Más márkák termékei nem rendelkeznek ilyen tanúsítással, visszaélnek cégünk márkanevével.

Az ORTHO PUZZLE ortopéd szőnyegek kirakós játékként összeilleszthető modulokból állnak.

Az ORTHO PUZZLE moduláris masszázsszőnyeg (ortopéd szőnyeg) – gyógyászati segédeszköz – elsősorban a láb reflexzónáinak akupresszúrájára, a lúdtalp kezelésére és megelőzésére, a lábak és az alsó végtagok izmainak és inainak megerősítésére alkalmas, valamint biztosítja a puha és kemény felületek váltakozását. Ez a kombináció stimulálja a lábfej összes szükséges receptorát és hozzájárul a lábfej megfelelő boltozatának kialakulásához.  A szőnyeg változatos felületén végzett masszázs hasonló a kézzel végzett masszázsokhoz, de sokkal hatékonyabb és kevesebb időt vesz igénybe. Fontos, hogy a szőnyeg használata támogatja a talp megfelelő boltozatának kialakulását és megszilárdulását, serkenti a vérkeringést és erősíti az immunrendszert. Az ORTHO PUZZLE gyógyászati segédeszköz elősegíti a kisbabák érzékeinek fejlődését. Pozitívan hat a gyermek korai fejlődésére, elősegíti a színek felismerését, fejleszti a kreativitást és a tapintást. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy az ORTHO PUZZLE gyógyászati segédeszköz használata nemcsak a gyermek fizikai, hanem szellemi képességeit is fejleszti, enyhíti a depressziót és a szorongást, nyugtató hatású. Az ORTHO PUZZLE masszázsszőnyeg felülete a talaj természetes egyenlőtlenségeit mintázza, így stimulálva a gyermekek talpát és egészségét.

Az ORTHO PUZZLE gyógyászati segédeszköz egyúttal kiválóan alkalmazható mint testnevelési segédeszköz a gyermekekkel foglalkozó intézményekben. Ez a gyógyászati segédeszköz nem hiányozhat a gyermekekkel foglalkozó létesítményekben, pl.  óvodákban, iskolákban, szabadidőközpontokban, tornatermekben, gyermekgyógyászati központokban, játszószobákban stb.

Az ORTHO PUZZLE gyógyászati segédeszköz használati útmutatójában szerepel a termékkel végezhető gyakorlatsor leírása.  A gyakorlatsor kizárólag az ORTHO PUZZLE masszázsszőnyegre – gyógyászati segédeszközre – vonatkozik. A következő gyakorlatokról van szó: Tipegő, Ugrifüles, Sarok és spicc, Keljfeljancsi, Ügyetlen maci, Napocska, Flamingó, Kislabda és Vidám kislibák.

A lúdtalp kezelésére és megelőzésére szolgáló módszer a különböző felületű, térszerkezetű, különböző alakú, méretű és érdességű moduláris masszázsszőnyegek felhasználásán és a rajtuk végzett, puha és kemény felületek váltakozását kihasználó gyakorlatokon alapul. Ez a kombináció stimulálja a lábfej összes szükséges receptorát és hozzájárul a lábfej megfelelő boltozatának kialakulásához.  Az adott gyakorlatok leírása a csomagolás részét képezi. A szőnyeg változatos felületén végzett masszázs hasonló a kézzel végzett masszázsokhoz, de sokkal hatékonyabb és kevesebb időt vesz igénybe.

Orvosi orvosi ORTHO PUZZLE segédeszközök listája

Összesen 1 találat

ORTHO PUZZLE – piacvezető termék az EU-ban

1) 100%-ig biztonságos termék! Termékünk megfelelt a toxikológiai, műszaki és klinikai teszteken. A termék rendelkezik az EU országaira kiterjedő állami gyógyszer-ellenőrzési szervek jóváhagyásával, azok gyógyászati segédeszközként ismerték el.

2) A termékek környezetbarát, hipoallergén színezőanyagok felhasználásával készülnek, ezek nem hagynak nyomot a gyermek lábán vagy a padlón; használatuknak köszönhetően a szőnyegeknek nincs kellemetlen szaguk.

07

3) Az alkalmazott színek és színkombinációik fejlesztik a kreatív gondolkodást és a személyiséget.

03

4) Az eszköz alsó része speciális kialakításának köszönhetően az egyes modulok a sima felületeken sem csúsznak el. A termék laminált felületeken, linóleumon, parkettán és más hasonló felületen egyaránt használható.

09

5) Gyermeke egészsége mellett gondoljunk a környezetre is. Szőnyegeink újrahasznosíthatóak, ennek köszönhetően fenntarthatjuk a tiszta és harmonikus környezetet

02

6) A modulok csatlakozási pontjai egyedi kialakításúak. Az összeillesztett részek még a dinamikus gyakorlatok során sem csúsznak szét.

letak

7) Minden egyes csomag tartalmaz egy gyakorlati használati útmutatót.

08

8) A leghatékonyabb gyakorlatok a különféle felületek kombinációjával és a talpra gyakorolt nyomás változtatásával érhetőek el.

05

9) A doboz fogantyúját megerősítettük, hogy ezzel a szállítás során megakadályozzuk a doboz felső részének károsodását és a fogantyú leszakadását.

04

10) Az egyedi szerkezet és a felületfajták sokasága fokozza a szőnyegen végzett testmozgás örömét, minden korosztály számára.